Avek Jubileum boxspring Ninety met vele extra’s

Avek Boxspring Ninety.
De jubileum boxspring met vele extra’s.

Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maakt, Avek in eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege het 90 jarig jubileum introduceert Avek de Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting.

Inclusief Licht en zicht pakket.

Bij de Boxspring Ninety ontvang je een compleet Licht pakket helemaal cadeau. Het Lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt, en schakelt na de ingestelde tijd ook automatisch weer uit. Wel zo prettig.

Ook verkrijgbaar in een verstelbare uitvoering

Boxspring Ninety is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenst stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Uw voordeel bedraagt maar liefst 510 Euro. U heeft al een zeer complete Ninety boxspring vlak van € 2.905,00 voor € 2.395,00 euro! Kom ‘m testen.