Lattenbodems

De moderne lattenbodem is een prima drager voor uw matras.
Bodem en matras dienen wel goed op elkaar afgestemd te zijn. Goede lattenbodems houden rekening met de vorm van het lichaam; schouders en heupen zijn breder dan de taille. De meeste lattenbodems zijn dan ook uitgerust met zone-versterking en hebben een speciale schouder- en heupzone.
U kunt kiezen uit een vlakke bodem of één die met de hand of elektrisch verstelbaar is. Daarmee kunt u het hoofdeinde omhoog zetten, maar ook het rugdeel en het voeteneinde.
Dit laatste is handig als u met de benen omhoog moet door een blessure, of om spataderen te helpen voorkomen.
Door de vele instelmogelijkheden vindt u altijd de juiste houding. Of het nu om televisie te kijken, een boek te lezen of om uitgebreid in bed te ontbijten met de zaterdagkrant. Helaas zijn er nog veel lattenbodems van slechte kwaliteit op de markt.
Kom naar de showroom en laat u door ons voorlichten.

Simon de Bruin is exclusief dealer van Swissflex lattenbodems en matrassen, het slaapconcept met synchroon-precisie®.

De nieuwe Swissflex lattenbodem met de gepatenteerde bridge®-technologie garandeert een ongeëvenaarde, geheel automatische aanpassing aan het lichaam. Bridge® bestaat uit vrijdragende, zelfregulerende veermodules die in de vorm van een keten de afzonderlijke latten met elkaar verbinden. Dit zorgt voor een perfecte ergonomie en een gewichtloos liggevoel – zowel horizontaal als verticaal.

Een goed bed ligt alleen optimaal als matras en lattenbodem exact op elkaar zijn afgestemd. Swissflex, al decennia lang succesvol met Zwitserse kwaliteit op het gebied van handgemaakte bedden, presenteert de nieuwste innovatie: synchroon-precisie® tussen matras en lattenbodem. Gevoelige delen van het lichaam worden ontlast en, waar nodig, wordt het lichaam optimaal ondersteund.

Goed slapen is een droom, die met de Swissflex lattenbodem werkelijkheid wordt. Het geheim van de lattenbodem zit in haar zelfregulerende, uiterst elastische golflatten, die de gewricht-gelagerde dubbele latten tot aan de rand dragen, en dat zonder storende middenbalken. Door de verschillende ondersteuningskracht van de golflatten ontstaan drie comfortzones, die zich perfect aanpassen aan de lichaamscontouren. De gepatenteerde rode golflatten in de middenzone zijn bijzonder sterk ondersteunend en ontlasten daardoor de wervelkolom. u kunt het zich over de gehele lengte en breedte van het bed gemakkelijk maken.

Swissflex.
Omdat een gezonde nachtrust het waard is.