Viking beds of Sweden

ACTIE Bij aanschaf van een Viking boxspring combinatie ontvangt u zolang de actie loopt een gratis UPGRADE van de topmatras. 

Wilt u een voordeel met onze laatste toonzaal Viking boxsprings deze gaan we vervangen voor de nieuwe collectie, u kunt de bedden zien onder aanbiedingen showroommodellen.

Kom en ervaar deze prachtige, zeer comfortabele en kwalitatief hoogstaande boxspring bedden want ” Een Viking bed kies je met je ogen dicht “


Exclusief
bij Simon de Bruin Slaapcomfort  beluister onze radio commercial hierboven “Viking beds of Sweden” een schitterende  boxspring collectie. .

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Saland in Zweden, en uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.

Daarom kan Viking beds of Sweden met een gerust hart 25 jaar garantie op frame en veerbreuk geven, en  5 jaar op de motoren van de verstelbare bedden.

Viking bed of Sweden is 3 jaar achter elkaar uitgeroepen tot beste fabrikant van Zweden. Daarom nodigen wij u van harte uit om de bedden bij ons te komen aanschouwen en uit te proberen.