Novamobili Prachtige Italiaanse kasten

Prachtige Italiaanse kasten en meubels van Novamobili sinds 1952. Als u aan Italië denkt dan denkt u waarschijnlijk aan prachtig design en kwaliteit en dat is ook absoluut zo. Wij bij Simon de Bruin Slaapcomfort zijn er dan ook trots op deze fabrikant te mogen vertegenwoordigen.

Deze Italiaanse fabrikant levert kasten in diverse designs van draai tot vouw en schuifdeur,ook speciaal maatwerk behoort tot de mogelijkheden, en wat dacht u van prachtige nachtkastjes en commodes. De kasten zijn mogelijk in diverse lak kleuren – hoogglans kleuren en hout structuren. Een staaltje vakmanschap kunt u zien bij model curve met stijlvolle mooie ronde deuren.

Novamobili werkt met lak op waterbasis hetgeen vriendelijker is voor mens en milieu.  Milieu staat op een zeer hoog niveau bij deze fabrikant ze zijn zelfs gecertificeerd om naar de Verenigde Staten te mogen exporteren waarvoor een speciaal certificaat is vereist aangezien de milieu eisen daar zeer streng zijn.

Onderstaand treft u een deel van de prachtige collectie aan maar vanzelfsprekend ontvangen we u graag in onze showroom om een en ander met u te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw kast, want tenslotte vervangt u een kast niet snel en moet dit functioneel en een sieraad in uw kamer zijn.