Technogel® matrassen comfortabel en verkoelend

Nieuw Technogel® matrassen. Exclusief bij Simon de Bruin Slaapcomfort

Technogel® matrassen zijn voorzien van een koele gel laag, hierdoor behoudt dit gedurende de nacht een aangename temperatuur. Technogel® matrassen zijn zeer goed ventilerend dankzij de 3D technologie en de ventilatiekanalen.

Technogel® matrassen zijn zeer comfortabel en hoeven niet gedraaid te worden, hetgeen een mindere belasting voor uw rug is.

Wanneer u last heeft van hitte en transpireert, of met de zomer op komst met warme slaapkamers en stijgende temperaturen kunnen wij u koel en zeer goed ondersteunend en comfortabel laten slapen.

Wat inspireert u om op te staan en een verschil te maken? Een goede nachtrust maakt van u een ander mens. U wordt wakker vol energie. U voelt zich heel de dag door positiever. En als de ochtend telkens sereen verloopt en verkwikkend is, raakt u geïnspireerd. Vermijd dan ook oververhitting, zweten of lang woelen tot u ’s nachts een comfortabele positie te vinden en geniet van een ononderbroken slaap—tot 45% meer diepe slaap volgens klinische tests!  Technogel® matrassen koel en ondersteunend.